Dick - Fantasy Island Massage

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dick

Even voorstellen
 

Mijn naam is Dick, een gepassioneerde senior, mijn liefde en passie voor mensen heeft mij op het pad van massage gebracht. Vanuit mijn beroep met de natuur, kom ik steeds meer in contact met mijn voelen. Vele jaren geleden begonnen met ontspanningsmassage en nu de ruimte in mijn leven gekregen om een massagepraktijk te beginnen.

Massage of ontspanningsmassage is een fantastisch cadeau aan uzelf of een ander. In India en andere Aziatische landen is massage een onderdeel van het dagelijks leven.
Deze mensen hebben een gemoedelijke manier van leven en hun lijf drukt dat ook uit.
Onze ontspanningsmassage maakt je bewust van spanningen in jouw lichaam. Spanningsklachten worden door langzame strijkingen en knedingen verholpen. De doorbloeding van de huid, het onderliggend bindweefsel en spierweefsel zorgt voor afvloeiing van afvalstoffen. Voedingsstoffen kunnen juist weer dieper doordringen. Binnen korte tijd komt u tot ontspanning.

Voor het behalen van een therapeutisch effect op bijvoorbeeld spierknopen is een stevigere massage zoals klassieke massage meer geschikt. Natuurlijk behoort een mix van technieken tot de mogelijkheid. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu